لیست اختراعات محمد لطیفی
عنوان : پماد گياهي موثر بر التيام زخم هاي پوستي اين اختراع يك محصول با پايه گياهي است كه در زمينه داروهاي گياهي بوده و كاربرد آن در التيام زخمهاي جلدي مي باشد . روزانه تركيبات متفاوتي در كشورمان براي درمان زخمهاي پوستي استفاده مي شود . در حاليكه از اين محلولها مانند بتادين ، اسيد استيك ،پراكسيد هيدروژن و غيره براي فيبروبلاست ها ، لنفوسيت ها و سلولهاي مورد نياز ترميم سمي هستند و بسياري از تركيبات ديگر نيز هرچند ظاهرا عوارض جانبي ندارند ولي تاثير چندان مناسبي ندارند و تا كنون هيچ به عنوان يك داروي صد در صد موثر توصيه نشده اند .تركيب اين پماد از عصاره هيدروالكلي 10درصد ، اسرين و مقداري آب تشكيل شده است. در تهيه اين پماد گياهي تمام تلاش براين بوده كه نقايص موجود در ساير داروها در اين دارو برطرف شود . بطوريكه بسياري از شاخص هاي مدنظر در التيام زخم را پوشش مي دهد . ضمنا بدليل گياهي بودن دارويي كاملا بي ضرر و سالمي بوده و هيچگونه عوارض جانبي ندارد . همچنين بومي بودن اين گياه باعث كاهش قيمت تمام شده اين پماد شده و مي توان اين محصول را با قيمت پائين وارد بازار كرد كه خدمتي نيز به هموطنان ايراني است .
فرآيند بهينه سازي سولفاته كردن زنجيره هاي آلجينات باهدف رهايش كنترل شده فاكتورهاي رشد جهت كاربرد در مهندسي بافت
در كارخانجات توليد پلي اتيلن سنگين در مراحل مختلف ساخت كاتاليست، پساب شستشوي كاتاليست به درام خنثي سازي انتقال داده مي شود. با توجه به وجود مقادير قابل توجه هيدروكسيد تيتانيوم در پساب دكانت كاتاليست كارخانه هاي توليد پلي اتيلن، از طريق فرايند استحصال دي اكسيد تيتانيوم از اين پساب كه شامل مراحل هموژناسيون، خالص سازي، شستشو، فيلتراسيون، خشك كردن و كلسيناسيون مي باشد، ماده ارزشمند دي اكسيد تيتانيوم در فرم آناتاز از پساب صنايع پتروشيمي استحصال مي گردد. با توجه به اختلاف هاي قابل توجه در تجهيزات مورد استفاده در مقياس آزمايشگاهي و توليد صنعتي و همچنين پيچيدگي ها و محدوديت هاي تجهيزات و نيز اپراتوري در فاز صنعتي، نياز است كه پس از موفقيت آميز بودن فرايند در فاز آزمايشگاهي، با رويكرد مناسب از نقطه نظر بهينه سازي مصرف انرژي، به حداقل رساندن فرايندهاي دستي توسط اپراتور و نيز بازدهي و كارايي و نوع تجهيزات مورد استفاده، از طريق طراحي يك فرايند مطلوب، انتقال دانش از فاز آزمايشگاهي به صنعتي را انجام داد. اين اختراع، روش استحصال صنعتي دي اكسيد تيتانيوم، با متوسط اندازه ذرات 100 نانومتر و فرم آناتاز از پساب دكانت كاتاليست كارخانه هاي توليد پلي اتيلن را در بر مي گيرد. بنابراين در اين اختراع، دانش فني استحصال دي اكسيد تيتانيوم، با متوسط اندازه ذرات 100 نانومتر در فرم آناتاز و با خلوص حداقل 93 درصد، در مقياس صنعتي، تدوين شده است كه منجر به بومي سازي فرايند استحصال صنعتي دي اكسيد تيتانيوم در فرم آناتاز از پساب دكانت كاتاليست كارخانه هاي پتروشيمي خواهد شد. منحصر به فرد بودن تكنولوژي صنعتي ارائه شده با در نظر گرفتن پساب دكانت كاتاليست به عنوان مواد اوليه اصلي از نقاط برجسته اين اختراع است. انتخاب مسيرهاي جريان فرايندي مناسب از لحاظ بهينه سازي مصرف انرژي در فرايند و استفاده بهينه و مجدد از انرژي گرمايي جريان هواي داغ خروجي از روتاري كولر و مصرف مجدد در روتاري هيتر و نيز عدم نياز به تجهيزات پيشرفته و قابليت ساخت تمامي تجهيزات در داخل كشور، از اهداف طراحي فرايند در اين اختراع است. علاوه بر اين، عدم استفاده از مواد اوليه و پيش ماده هاي گران قيمت در فرايندهاي معمول توليد اين ماده، به شدت هزينه ها را كاهش خواهد داد.
اين اختراع به روش تصفيه فوتوكاتاليستي پساب هاي رنگي آزو با استفاده از دي اكسيد تيتانيوم بازيافتي از پساب كارخانجات توليد پلي اتيلن، اختصاص دارد. وجود مواد رنگزاي آزو در پساب هاي صنعتي از جمله منابع آلودگي محيط زيست بوده و مشكلي زيست محيطي است. بسياري از روش هاي تصفيه نيز به عللي مانند كارايي ضعيف، هزينه بالا، آلودگي ثانويه و فناوري پيچيده با محدوديت هايي مواجه هستند. امروزه استفاده از روش هاي اكسيداسيون پيشرفته در دنيا مورد توجه بوده كه نياز به فوتوكاتاليست هايي مانند نانو دي اكسيد تيتانيوم داشته كه به لحاظ قيمتي، هزينه بالايي داشته اما روشي با كارايي بالا مي باشد. از طرفي در پساب دكانت كاتاليست كارخانه هاي توليد پلي اتيلن سنگين، مقادير قابل توجهي هيدروكسيد تيتانيوم وجود دارد كه دفع زيست محيطي اين پساب نيز، منجر به مشكلات زيست محيطي مي شود. در اين اختراع، با مشخصه يابي دي اكسيد تيتانيوم قابل بازيافت از پساب صنايع پتروشيمي، توانايي فوتوكاتاليستي آن، شناسايي و متناسب با مشخصات ماده بازيافتي، روش استفاده، شرايط بهينه عملياتي جهت بكارگيري در تصفيه فوتوكاتاليستي و نيز مشخصات فرايند و تجهيزات مورد نياز جهت توسعه در مقياس صنعتي نيز ارائه شده است.
چسبندگي لايه ها در فيلم هاي توليد شده يكي از مشكلات رايج در صنايع توليد فيلم پلي اتيلني محسوب مي شود. جهت رفع اين مشكل مي توان از افزودني هاي ضد چسبندگي (آنتي بلاك) استفاده نمود. عوامل ضد چسبندگي با ايجاد ناهمواري و فاصله بين لايه هاي فيلم موجب كاهش نيروي چسبندگي بين آن ها مي شوند. مواد معدني از قبيل سيليكا، تالك، كربنات كلسيم، ميكا و ... از جمله افزودني هائي هستند كه مي توانند به عنوان آنتي بلاك مورد استفاده قرار گيرند. نوع، مقدار، اندازه و شكل ذرات و نيز پراكندگي آن ها تاثير زيادي روي شفافيت، كدورت، براقيت و شاخص زردي فيلم ها دارد. در اين اختراع تالك HM05 به عنوان آنتي بلاك معرفي شده است كه مي تواند باعث بهبود خواص مكانيكي و نوري و كاهش شاخص زردي و ضريب اصطكاك فيلم هاي پلي اتيلن سبك خطي شود.
اين اختراع مربوط به توليد پودر پلياتيلن سبك خطي در فرايند فاز گازي ميباشد. چسبيدن پودر به ديواره راكتورها و خطوط انتقال يكي از مشكلات اصلي اين فرايندهاست. ساييده شدن پودرها به ديواره فولادي خطوط حين حركت، با ايجاد اصطكاك و گرما، منجر به نرم شدن و ذوب پودرها و چسبيدن آنها به ديواره ها ميشود. ذرات پودر كرويتر، راحتتر منتقل شده و ذرات با شكل بيريخت تمايل بيشتري به كشيده شدن روي ديواره خطوط و ايجاد اصطكاك و گرما دارند. با تشكيل لايه نازك از پلياتيلن بر روي ديواره، به مرور ضخامت لايه تشكيل شده بيشتر شده و در نهايت منجر به توقف توليد ميشود. در اختراع حاضر سعي شده است با تنظيم بهينه دو عامل مهم ميزان مونومر واكنشدهنده در مرحله پيشپليمر كردن و دماي پليمريزاسيون در راكتورهاي فاز گازي، شرايط واكنش به گونهاي تنظيم شود تا شكل ظاهري پودر پلياتيلن بصورت كروي محفوظ مانده و انتقال آنها در خطوط براحتي انجام شده و از چسبيدن پودرها به ديواره خطوط و توقف توليد ممانعت شود.
موارد یافت شده: 6